Precisiemateriaal om mortel en steen te zagen

Bij elk renovatiewerk moet je wel eens door mortel of steen. Voor een aanbouw, voor een extra raam, voor een deur, … Wil je dat heel afgelijnd en afgemeten doen, dan heb je een professioneel werkinstrument nodig waarmee je heel gericht door mortel en steen kunt zagen en zelf de controle over de uitgesneden vorm kunt houden zonder brokken te maken.

Mortel en steen zagen is een precisieklus

Het is vaak een delicate klus omdat niet alle mortelvoegen van dezelfde kwaliteit zijn en de ene al wat meer verweerd of poreuzer is dan de andere. Hetzelfde geldt voor stenen: de ene is harder of breekbaarder dan de andere. Het komt er dus op aan met de nodige omzichtigheid te werk te gaan, met een werkinstrument dat gemaakt is om precisiewerk te verrichten zonder veel schade toe te brengen.

Mortel en steen zagen met de Arbortech AS170

Bij Maçonfix adviseren we de revolutionaire steen- en voegenzaag Arbortech AS170 om mortel en steen te zagen. Dankzij een unieke gepatenteerde zaagbeweging van twee voorwaarts gerichte hardmetalen zaagbladen is het met de AS170 mogelijk om zaagwerkzaamheden te verrichten die tot nu toe omslachtig of onmogelijk waren. Het is dan ook een onmisbaar werkinstrument bij restauratie, renovatie, onderhoudswerk of tuinbouw.