Renoveren en verbouwen in een stofarme omgeving

Je kunt geen omelet bakken zonder eieren te breken en je kunt geen pand renoveren zonder stof te maken. Toch is het zowel voor de klant als voor de uitvoerder van de werken aangenaam om de stofoverlast zoveel mogelijk te beperken.

Minder stof tijdens werken is voor iedereen aangenamer 

Voor de klant is het aangenaam als er niet al te veel stof neerstrijkt rond de werken. Het  brengt een pak werk met zich mee om dat allemaal weer verwijderd te krijgen. Stof kruipt immers vliegensvlug in spleten en kieren waar je na de werken misschien nog amper bij kunt. Voor wie de werken uitvoert, is het bovendien ook gezonder en aangenamer om minder ronddwarrelend stof te slikken te krijgen.

Stof bestrijden op de werklvloer met de Airbo AirCleaner 7000

De beste manier om stof geen kans te geven, is om het meteen af te voeren zodra het ontstaat. Dat kan met de Airbo AirCleaner 7000, een ingenieus afzuigsysteem met verschillende filters. De prefiltermodule doet het eerste werk, daarna volgt een eerste filter en een tweede HEPA-filter van klasse H13 (gecertificeerd), die voor 99,95 % alle schadelijke fijn stof vangt. Met een optionele  koolmonoxidefilter kun je ook nog geuren filteren.