Maçonfix staat voor budgetvriendelijkheid, kwaliteit en service

Jarenlang runden de zaakvoerders van Maçonfix een eigen restauratiebedrijf, waardoor ze tonnen kennis en ervaring vergaarden over de beste producten op de markt om panden te verbouwen, renoveren en reinigen. Die expertise besloten ze te bundelen in een nieuw bedrijf dat al die topproducten in een totaalaanbod verzamelde. Dat bedrijf werd Maçonfix gedoopt en is vandaag vanuit hoofdkantoor Brugge een van de meest gespecialiseerde spelers met een rijk, kwalitatief aanbod van producten en middelen voor professionals in de renovatie- en reinigingsbranche.

Deze waarden draagt Maçonfix hoog in het vaandel:

Budgetvriendelijkheid

Door de jarenlange ervaring van de zaakvoerders kent Maçonfix als geen ander de knelpunten op de werkvloer. Maçonfix keurt, selecteert en koopt dan ook bijna al zijn producten rechtstreeks bij de producent-fabrikant. Zo houden we onze kostenstructuur laag, en daar hebben onze klanten alleen maar voordeel bij. We staan erop om onze klanten te adviseren hoe ze op hun beurt ook zo budgetvriendelijk mogelijk aan de slag kunnen.

Kwaliteit

We leveren alleen hoogwaardige producten en gereedschappen. We kennen onze Europese leveranciers persoonlijk en hebben al hun ateliers ter plaatse bezocht om na te gaan of ze dezelfde klantgerichte visie en kwaliteitsnormen als Maçonfix hanteren. Door die jarenlange vertrouwelijke samenwerking met Europese en andere bedrijven kunnen we onze klanten hoogwaardige producten aanbieden tegen een correcte prijs.

Service

Maçonfix heeft een stevige klantgerichte houding die in alle geledingen van het bedrijf ingebakken zit. Van eerste contact tot service na levering, van administratie tot transport of verpakking. Daar maken we dagelijks werk van. Zo hebben we met onze transportpartners een snelle, slimme maar ook haalbare en menselijke flow opgezet om de orders zo stipt mogelijk te leveren. Als iedereen in de ketting tevreden is, straalt dat af op de klant.